Χωρίς Πυξίδα ... στο μέσον του "Πουθενά"


















«Η κυβέρνηση πορεύεται χωρίς πυξίδα», τόνισε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, και εξέφρασε την εκτίμηση πως αν συνεχίσει έτσι «πολύ γρήγορα θα φάει τα μούτρα της».

«Η λέξη που χαρακτηρίζει την κυβέρνηση σήμερα είναι η λέξη ανεμόμυλος. Αλέθει ανέμους, σπέρνει ανέμους, πολύ γρήγορα θα θερίσει και θύελλες. Δεν εξηγείται αλλιώς το πώς, μέσα σε 24 ώρες, φαίνεται να αλλάζουν στρατηγικές», είπε για το ζήτημα «παγώματος» μισθών και συντάξεων στο δημόσιο και σημείωσε: «Ας μιλήσει τη γλώσσα της αλήθειας ο πρωθυπουργός και αν η στρατηγική της κυβέρνησης είναι το πάγωμα μισθών και συντάξεων, τότε ας μας πει ότι με έναν μήνα καθυστέρηση βρήκε ταύτιση με όσα έλεγε ο Κώστας Καραμανλής και καταποντίστηκε.
Εάν οι αντιδράσεις για το πάγωμα μισθών και συντάξεων ήταν ισχυρές και ανάγκασαν την κυβέρνηση να αναδιπλωθεί, οι αντιδράσεις που θα συναντήσει, αν προχωρήσει στη διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος, θα είναι τόσο μεγάλες, που οι προχθεσινές θα φαντάζουν ως μηδαμινές».

Σχόλιο:
Δεν την χρειάζονται την πυξίδα στο ΠΑΣΟΚ, είναι ΗΙ-ΤΕC και χρησιμοποιούν GPS....
To πρόβλημα είναι πως δεν έχουν διαβάσει τις οδηγίες χρήσης...

Σχόλια