ΤΙ ΑΣΤΕΙΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ!!

Όπως μας ενημερώνει το έγκριτο ΒΗΜΑ ,οι καθηγητές καταλαμβάνουν το κράτος!Μιλάμε βέβαια για τους νέους Γ.Γ των υπουργείων.
Θα γίνουμε λοιπόν ένα μικρό πανεπιστήμιο αφού 4 από τους 8 είναι καθηγητές Πανεπιστημίου αλλά και οι υπόλοιποι διαθέτουν ενδιαφέροντα βιογραφικά, δεν είναι «κολλητοί» των υπουργών και φυσικά δεν ανήκουν στον κομματικό μηχανισμό.
Η επιλογή τους έγινε απολύτως αξιοκρατικά.
Είναι προφανές ότι το Μέγαρο Μαξίμου έκανε πολύ προσεκτική επιλογή.
Για αυτό το άργησε.
Για να βρεί τους καλύτερους!!!
Πέρα από τις πολιτικές πεποιθήσεις τις ισχυρές γνωριμίες και τις εσωκομματικές ισορροπίες φρόντισε για το καλό του τόπου να τοποθετήσει τους καλύτερους στις ανάλογες θέσεις.

Πρέπει εξάλλου να θεωρηθεί τυχαίο το γεγονός ότι!

--Ο Ηλ. Πλασκοβίτης Γ.Γ Υ.Ο έχει διατελέσει γενικός γραμματέας Επενδύσεων και Ανάπτυξης στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών (1993-1998) και γενικός γραμματέας Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στο υπουργείο Εξωτερικών (2000-2004). Διατηρεί φιλική σχέση τόσο με τον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου όσο και με τον υφυπουργό κ. Φ. Σαχινίδη.
--Ο Δ. Σπινέλλης Γ.Γ Πληροφοριακών συστημάτων ανήκει στο ευρύτερο περιβάλλον του κ. Παπανδρέου.
--Ο Στ. Κομνηνός Γ.Γ Εμπορίου ήταν σύμβουλος του κ. Μ. Χρυσοχοΐδη την εποχή όπου ο σημερινός υπουργός Προστασίας του Πολίτη ήταν υφυπουργός Εμπορίου.
--ο Δ. Σπυράκος Γενική Γραμματεία Καταναλωτή διετέλεσε ειδικός σύμβουλος του υπουργού Εμπορίου κ. Κ. Σημίτη σε θέματα προστασίας του καταναλωτή στα οποία θεωρείται ειδήμων.
--ο Κ. Μαθιουδάκης Γενική Γραμματεία Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής ήταν επικεφαλής της ομάδας εργασίας για την ενέργεια στον Τομέα Ανάπτυξης του ΠαΣοΚ.
--η Μαρία Καλτσά Γενική Γραμματεία Χωροταξίας και Αστικής Ανάπλασης ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠαΣοΚ.

Όπως φαίνεται η ανοιχτή διακυβέρνηση παίρνει σάρκα και οστά.Η καθυστέρηση στην επιλογή των στελεχών της Κυβέρνησης είναι πλέον φανερό ότι οφείλεται στη προσεκτική μελέτη των βιογραφικών ώστε να επιλεγούν οι άριστοι.Όχι φυσικά για άλλους λόγους.
Μακριά από το ΠΑΣΟΚ αυτές οι πρακτικές!!

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι "τσίμπησε" ο κόσμος και έστειλε βιογραφικά.Πίστεψαν αλήθεια στην ανοιχτή Διακυβέρνηση.

Σχόλια