Σαμαράς: Ως εδώ οι αθλιότητες


Ανέβασε τους τόνους της αντιπαράθεσης με την Ντόρα Μπακογιάννη ο Αντώνης Σαμαράς και χωρίς να την κατονομάσει απάντησε ευθέως σε όσα του καταλογίζει. 
 «Ας μη μιλάνε κάποιοι για "σύστημα ΠΑΣΟΚ", διότι γνωριζόμαστε σε αυτόν τον τόπο. Ως εδώ, λοιπόν, οι αθλιότητες από τα παπαγαλάκια των μηχανισμών. Ούτε υποστηρίζουν εμένα σήμερα όσοι πλήγωσαν την παράταξη. Αλλού έδωσαν τη στήριξή τους και αλλού βρίσκονται όλοι τους», είπε στη χθεσινοβραδινή ομιλία του στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης, στο «Βελλίδειο».
Στο ακροατήριο ήταν και ο Δ. Αβραμόπουλος και ο Α. Σαμαράς υπενθύμισε, με δηκτικό τρόπο, θέσεις της Ντ. Μπακογιάννη σε μια σειρά από ζητήματα και σημείωσε:
- Ανάμεσα στους «καπεταναίους της ήττας», που καιρό πριν από τις εκλογές υποστήριζαν την προώρη προσφυγή στις κάλπες, για λόγους που όλοι γνωρίζουν, δεν ήταν ο Α. Σαμαράς ούτε ο Δ. Αβραμόπουλος.
- Δεν ήμουν εγώ που έσπευσα να υιοθετήσω το σχέδιο Ανάν.
Ως προς το Σκοπιανό, είπε ότι ο Γ. Παπανδρέου οδηγεί βήμα βήμα την Ελλάδα σε απευθείας διαπραγμάτευση με τη FYROM και συναντιέται στις Πρέσπες με τον Γκρούεφσκι, με πρόσχημα το περιβάλλον. Πρόσθεσε δε ότι ο ίδιος δεν θα κάνει πίσω από τις «κόκκινες γραμμές» και θα αποτρέψει ταπεινωτικό συμβιβασμό.
Την ομιλία του παρακολούθησαν οι βουλευτές Παναγιωτόπουλος, Γκιουλέκας, Καλαφάτης, Ράπτη, Καράογλου, Κουκοδήμος, ο Αχ. Καραμανλής, οι πρώην υπουργοί Φώλιας, Τσιτουρίδης, οι πρώην βουλευτές Τζιτζικώστας, Γαλαμάτης, Ρεγκούζας, Φωτιάδης, Κωνσταντινίδης, Σπηλιόπουλος, Πάπας, ο Π. Ψωμιάδης, ο Β. Παπαγεωργόπουλος κ.ά.

Aπο: http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=105713

Σχόλια